Hola Amigos!

Dagen i dag startet med en sein frokost klokken halv 10. Deretter ble det litt soling før kampforberedelsene startet. For noen var det viktigere å sjekke opp gutter langs bassengkanten (MERK: Mette Muri).

Etter en god lunsj var det spillermøte før kamp mot det islandske laget, Ídróttabandalag Akraness. Ekstra stas var det å møte tidligere Fortunatrener Helena Ólafsdóttir. Akraness har nylig rykket ned fra den islandske toppserien, så vi var spente på hva slags nivå de låg på.

Det var stekende sol og 21 grader når kampen begynte halv 4. Alle jentene var skjerpet fra start og klare til å slå det islandske laget. Etter allerede 20 minutter klarer Malin å banke den ballen i mål etter corner. Halvveis i omgangen ble det lagt til drikkepause, noe som var nødvendig med tanke på varmen. Like før pause ble det blåst frispark fra midtbanen. Malin slår et perfekt frispark der Mette druser ballen i mål fra 16 meter. Det var et usedvanlig godt skudd som var limt under tverra av Mette. Skyldes dette guttene fra bassengkanten (Rollon) som var tilskuer under kampen ?

Andre omgang var i gang og det islandske laget fikk en tidlig redusering. Stillingen sto dermed 2-1. Det var et godt duellsterkt lag og vi fikk virkelig bryne oss. Vi responderte raskt tilbake med en vakker scoring rett i vinkelen av Vivian. Kort tid etter får vi frispark fra 30 meter. Malin setter den fint i hjørnet. Malin var ikke ferdig og setter sitt tredje mål for dagen. Stillingen endte dermed 5-1 til Fortuna.

En blid Magne Elde var “Strålande fornøgd“ som han sier på godt bremangers vis. Samtlige leverte årsbeste og hele laget hadde en vinnervilje som gjenspeilte seg i et godt resultat. Dette var en viktig og deilig seier som vi tar med oss inn mot seriestart. Vi har fortsatt en jobb å gjøre på mandag, da vi møter Vestsiden fra Bergen.

På kvelden var det tid for ny underholdning og denne gangen var det Mette, Marthe, Birgitte, Ida og Kristine som stod som underholdningsansvarlige. ’’Grip mikrofonen’’ var kveldens aktivitet. Det var allerede klart på forhånd hvem som ville gå av med seieren i kveld. Det var bare spørsmål om hvor overlegen seieren skulle bli. For de som har vært så ’’heldige’’ å få sitte på med Reite til kamp eller trening, vet at Stine Reite kan ALLE sanger alt fra Vassendgutane til klassiskere fra Olsenbanden Jr. Likevel fikk hun motstand fra Anna som briljerte med ’’rap’’på høyt nivå. Det var derimot ikke alle som var like imponert over dagens sangprestasjoner. Quote fra Mette Muri: ’’Bra dokke valgte fotball og ikke sangkarrierre’’

Med det sier vi oss ’’Strålande fornøgd’’ med dagen!