Bylag Ålesund J2006 gjennomførte i helga sin andre turnering, og det ble igjen gode resultater og mye positivt å ta med seg videre. Det er likevel en del å forbedre utover høsten, men jentene viser solide holdninger og vilje til å lære.

Lagets første kamp på lørdag mot Team Søre startet veldig bra med en god 1. omgang og 3-0 til pause. Team Søre løftet seg mye i 2. omgang og pauseresultatet stod seg etter full tid.
Mot Kristiansund ledet jentene lenge 1-0, og hadde god kontroll på kampen. Utover i andre omgang kom også uttellingen. Det ble nok en 3-0 seier.
På søndagen ble Molde slått 1-0 i en god bylagskamp totalt sett i forhold til nivå og alder.
Ålesund fikk ikke spillet helt til å sitte som i perioder på lørdagen, men det det var en tøff kamp med mange dueller og høy intensitet.
Det ble totalt 7 fine scoringer, null baklengs (ekstra skryt til keeperne) og vellykket sosialt.
Godt tilrettelagt av Kretsene og Sunndal Fotball med gode fasiliteter.
God mat og gåavstand mellom bane, garderober og overnatting.